Begues, escenari del calendari solidari Bombers amb Causa 2024

L'objectiu de les sessions és produir una jornada inoblidable a través de la complicitat dels infants amb el Cos de Bombers d'una manera divertida, fent-los passar una bona estona

Continuen les sessions de fotografia pel calendari solidari Bombers amb Causa 2024. L'objectiu de les sessions és produir una jornada inoblidable a través de la complicitat dels infants amb el Cos de Bombers d'una manera divertida, fent-los passar una bona estona. El fil conductor d'enguany és l'autoprotecció dels bombers i les tasques o elements que utilitzen en la prevenció. Enguany, les sessions van començar el 14 de juliol al parc de Tarragona, i seguiran fins la primera setmana d'agost en diferents punts del territori com la Seu d'Urgell, Begues, Aran, La Garriga, la Jonquera, Tremp, Barcelona, Falset, Andorra, Girona, Barcelona de nou i Tivissa.

F1dryuFXgAI1leP

Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social de Sant Joan de Déu col·laboren en aquest projecte solidari des de l'any 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat, amb l'objectiu d'aconseguir fons per a la recerca en malalties infantils. A partir de l'edició del calendari del 2018, es va començar a destinar fons també a projectes socials d'acompanyament a infants en risc d'exclusió social, beneficiant-se centres com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i la Fundació Bayt Al-Thaqafa, entre d'altres. Una vessant solidària que es seguirà mantenint en l'edició del 2024. Igualment, com ha estat habitual els darrers anys, també hi participen els Bombers de Barcelona, els d'Andorra i els Pompièrs d'Aran.

F1dsUG1WwAACFbB

Des del seu inici, el calendari solidari ha comptat amb la participació desinteressada de diversos fotògrafs de reconegut prestigi professional que han dotat al calendari d'una alta qualitat en les seves fotografies. Enguany, noms com Lorena Sopena (Begues), David Oliete, Anna Tur, Josep Camps, Sara Cabarrocas, Carles Esporrin, Pepa Vives, Facundo Santana, Maricel Blanch, Josep Ribas, Maria Joliu, Lídia Larrosa i Núria Caro col·laboraran en captar aquestes instantànies sumant-se així a la causa. 

es dels seus inicis, el projecte Bombers amb Causa porta recaptada la xifra de 800.961 euros, aconseguida principalment per la venda del calendari però també per altres iniciatives que se sumen al projecte com la FestaVal d'Esparreguera i les curses solidàries. Els fons es destinaran a finançar programes de recerca en malalties infantils i d'atenció a la infància en risc d'exclusió social. Amb aquests diners, es finançaran nou projectes de Sant Joan de Déu.

Redacció / Fotos: Bombers Solidaris

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix