Territori farà una connexió entre la B-40 i la C-55 a Abrera

Es millorarà la mobilitat en aquest municipi del Baix Llobregat Nord

El Departament de Territori millorarà i potenciarà un total de setze enllaços viaris de les autopistes AP-7 i AP-2, amb una inversió prevista de 250 milions d'euros transferits per l’Estat espanyol, en el marc de les encomandes de gestió acordades entre ambdues administracions. A més es construiran set nous enllaços per millorar l’accessibilitat de les autopistes i les seves connexions amb la resta de la xarxa viària.

Captura de pantalla 2023 07 12 a las 20.43.54

L’acord tancat entre l’Estat i la Generalitat ha permès incloure la construcció d’alguns enllaços que inicialment el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana no preveia impulsar. Així, dels set nous previstos. Entre els quals hi ha la connexió B-40 i C-55 al terme municipal d’Abrera.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix