La Diada de Sant Jordi omplirà Ànecblau de llibres i activitats

El centre comercial de Castelldefels organitzarà durant les pròximes dues setmanes col·loquis, signatures, concursos i sorteigs

El Centre Comercial Ànecblau -propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Gentalia- es llança a celebrar el 23 d'abril amb una intensa agenda d'activitats al voltant del llibre, recolzant la cultura en general i el talent local en particular. Sant Jordi és especial, tant que ànecblau es va proposar estendre'l. En fons i en forma. Durant les properes dues setmanes, el centre comercial acull col·loquis amb autors, firmes i sorteigs d'exemplars, llibres amagats i impulsa un concurs de microrelats a xarxes socials.

Captura de pantalla 2023 04 19 a las 16.19.11

Les activitats van començar amb un estand promocional de la mà de Marta Miguel. L'any passat, l'escriptora va publicar "Dicen que la locura lo cura", la seva segona novel·la després de "Puerto Malabrigo", i va visitar Ànecblau ahir dimarts de 18 a 20 hores i també, en el mateix horari, dimecres 19, dijous 20 i dissabte 22 d'abril. I el diumenge 23, de 19 a 20 hores. Els nombrosos lectors podran aprofitar l'ocasió per conversar amb l'autora i endur-se signat algun dels seus llibres.

Captura de pantalla 2023 04 19 a las 11.57.09

El mateix diumenge 23 d'abril a les 18 hores, Marta Miguel impartirà una conferència a ànecblau, a la plaça central de la zona de restauració, sota el títol "Què fer després d'acabar un llibre?". L'escriptora, establerta a Castelldefels, oferirà una sèrie de consells per iniciar-se amb èxit al món de la publicació editorial. Els interessats a assistir-hi poden inscriure's de manera gratuïta a través del Punt d'Informació al Client d'Ànecblau.

Marta Miguel, nascuda a Barcelona i establerta a Castelldefels, va estudiar Integració social i Teràpia Gestalt. És amant del creixement personal, de les aventures i de la literatura. L'any 2021 va publicar la seva primera novel·la, "Puerto Malabrigo" (Editorial MaLuma), i el 2022 va llançar "Dicen que la locura lo cura" (Plater Editorial).

Ignasi Muñoz també visitarà l'ànecblau el diumenge 23 d'abril. I amb una doble proposta. De 10 a 12 i de 14 a 15 hores, l'escriptor, especialitzat en comèdia i ciència ficció, signarà exemplars de les seves obres al seu estand promocional. I de 12 a 13 hores, impartirà un "Taller d'escriptura i narrativa" en el que traslladarà la seva experiència com a autor i creador multidisciplinar. Com en el cas de la xerrada de Marta Miguel, el públic podrà participar al taller d'Ignasi Muñoz, inscrivint-se gratuïtament al Punt d'Informació al Client.

ignasi muiñoz

Ignasi Muñoz és diplomat en direcció i guió de Cinematografia. Actor i director teatral, ha escrit més de quinze obres de teatre, una altra desena de curtmetratges, una websèrie i cinc novel·les. Ha publicat els llibres 'Entre el pecho y las alas' i 'Seremos Pasado'.

També amb inscripció prèvia gratuïta, aquest divendres 21 d'abril, serà el torn de Dídac Bautista. El jove autor presentarà el seu llibre 'La vida fantàstica', on explica la seva experiència i els seus somnis com a pacient de leucèmia. Bautista arribarà a ànecblau de la mà de la Fundació Enriqueta Villavechia.

rne

Concurs de microrelats

A més de la participació d'escriptors, ànecblau proposa un certamen amb el que anima el públic a desenvolupar la seva creativitat a través de les xarxes socials. Així, el centre comercial proposa als usuaris que reescriguin la història de Sant Jordi, sense cap més limitació que l'extensió del text, que no ha de superar els cent caràcters. Amb temàtica oberta a la imaginació, el microrelat pujat a les RRSS d'ànecblau que rebi més likes serà premiat amb 100 euros.

Sorteig de llibres

També als perfils oficials en xarxes socials, el centre comercial sortejarà diversos llibres escrits per algun dels tres autors que visiten ànecblau en aquestes dates: Marta Miguel, Dídac Bautista i Ignasi Muñoz. Aquells que resultin guanyadors del sorteig rebran un exemplar de "Dicen que la locura lo cura", "La vida fantàstica" i "Seremos pasado".

337908601 564817432385256 7607107461169579141 n

Llibres amagats

Aquest 2023, ànecblau reedita una iniciativa que va impulsar fa dos anys amb molt d'èxit de participació. El centre comercial amagarà alguns llibres a les seves instal·lacions i donarà pistes a les seves xarxes socials perquè el públic s'animi a jugar, iniciï la recerca i, si aconsegueix trobar-los, s'emporti un regal únic.

Redacció / Fotos: Ànecblau-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
511

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix