L’Ajuntament promociona l’ús del MolinsBUS

Es canvia el logotip del servei, el nom d’algunes parades, s’instal·la quatre noves marquesines, es modifiquen els horaris i es podrà conèixer en temps real l’arribada de l’autobús a través d’un app

L’Ajuntament de Molins de Rei ha impulsat una bateria d’actuacions per facilitar i promoure l’ús del bus urbà de la vila, més conegut com MolinsBUS. Horaris més adaptats a les necessitats, nova imatge, més marquesines, tríptics informatius i una app amb informació a temps real seran nous incentius per l’ús del transport públic municipal.

Canvis

Els canvis en el MolinsBUS permetran donar més notorietat al servei i millor atenció als usuaris. Una de les principals novetats és el canvi del logotip del servei, així com el canvi de nom d’algunes parades, que passaran a agafar l’equipament més proper com a referència per ubicar millor als usuaris. Aquest canvi d’imatge es veurà progressivament en els vehicles, així com en les parades i el material informatiu.

Pel que fa als horaris, des del passat 3 d’abril, les tres primeres expedicions de les línies MB1 i MB2 s’avancen 10 minuts per facilitar l’accés dels estudiants als dos instituts de la vila. D’aquesta manera es garanteix que arribin puntuals a classe i es contribueix a una mobilitat més sostenible i menys contaminant.

D’altra banda, l’AMB ha instal·lat quatre marquesines noves a la Rambla de La Granja cantonada amb el passeig del Terraplè; al carrer Sínies, davant del CAP i al carrer Canal de la Infanta. L’AMB també ha incorporat el MolinsBUS dins de les funcionalitats de l’app gratuïta AMB:MOBILITAT. Aquesta aplicació per a dispositius mòbils permet conèixer en temps real l’arribada del bus a la nostra parada.

Tota aquesta informació estarà recollida en un tríptic del qual se n’han editat 3.000 exemplars i que també conté un plànol actualitzat dels recorreguts i horaris de les tres línies. El tríptic es podrà trobar en els vehicles de MolinsBUS i en els principals equipaments municipals.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
537

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix