Ja es pot utilitzar el passaport gastronòmic 2017

Trenta restaurants de Castelldefels des d’avui i fins al 14 de maig, un menú tancat al preu de 20 o 30 euros

Amb la coordinació del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i del Baix Llobregat, l'anomenat Passaport Gastronòmic Gourmet ofereix la possibilitat de reservar un menú tancat, diferent a cada establiment, al preu de 20 € o de 30€, tot inclòs, és a dir, amb postres, cafè i IVA. El president del gremi, Manuel Ángel Ortiz, explica que “l'hostaleria a la nostra ciutat és la indústria més important, quantitativament i qualitativa, amb més de 500 establiments, entre restaurants, hotels, bars, apartaments hotelers, xiringuitos, sales d'oci, fleques, gelateries, locals amb serveis de menjar elaborat, proveïdors, i compta amb una Escola d'Hostaleria excel·lent.”

L'entitat gremial ha editat i distribueix el passaport 2017, en el qual cadascun dels restaurants publica el seu menú, el seu preu i les seves dades. Per aprofitar la promoció, només cal reservar taula prèviament esmentant que és en el marc de la campanya del Passaport.

Els comensals que acabin amb la meitat del passaport segellat —havent fet l'àpat a com a mínim 15 establiments— participaran en un sorteig d'un creuer per a dues persones. Pot consultar la llista dels trenta restaurants de la promoció i informació addicional sobre la mateixa al web de l'entitat.

Redacció / Foto: Venitatis

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix