Els alumnes de Sant Climent decideixen les millores al pati de l’Escola

A través d’un procés participatiu els estudiants van proposar actuacions com les que s’han dut a terme al llarg de les vacances nadalenques

Al llarg d’aquestes passades festes de Nadal des de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha procedit a realitzar diverses actuacions a l’Escola Infantil i Primària. Totes aquestes estan incloses dins del procés participatiu desenvolupat al centre amb tots els delegats i delegades de classe. Aquests recollien aportacions per a la millora del pati del centre que posteriorment feien arribar al consistori entrevistant-se amb l’alcalde, Isidre Sierra, per tal que fossin incorporades als pressupostos i, en la seva major part, que siguin realitzades durant aquest 2017.

Entre les actuacions realitzades han estat pintar les línies de la pista poliesportiva de l’escola d’infantil i primària de Sant Climent de Llobregat,  s’han reforçat i millorat les taules existents al pati tranquil, s’ha reomplert amb ull de perdiu la zona infantil, s’ha donat una capa d’oli protector a baranes i estructura de la joguina de fusta del pati  i finalment, a una de les parets que tenia pintades vandàliques, s’ha creat una pissarra perquè els infants puguin pintar.

Plantada d’arbres i esmorzar popular

Paral·lelament a aquest treball també es realitzarà tot un seguit d’actuacions que es realitzaran conjuntament des de l’Ajuntament, l’AMPA  de l’escola, pares i mares i la resta de la comunitat educativa. Entre aquestes trobem com el proper dissabte 14 de gener es realitzarà una plantada d’arbres per crear ombra. Hi haurà un esmorzar popular per grans i petits.

Des de l’Ajuntament es col·laborarà amb el finançament de la compra dels arbres i es continuarà amb les actuacions restants com la instal·lació d’una nova font i el desenvolupament d’un projecte de papereres amb xerrades informatives sobre el reciclatge que sota el nom “L’escola també recicla” durà a terme l’empresa concessionària de la recollida de selectiva al municipi.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix