El Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi inicia una nova etapa

Per donar a conèixer les instal·lacions se celebraran diverses activitats i promocions entre les quals el cuiner Isma Prados farà un 'showcooking' el dia 2 de desembre

El Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat ja ha completat la remodelació de les seves instal·lacions. És per això que de l'1 al 3 de desembre, se celebraran diverses activitats i promocions amb l’inici de la nova etapa en aquest equipament del comerç local de proximitat. La remodelació del Mercat de la Muntanyeta ha estat el primer pas de la modernització del principal eix cívic i comercial de la localitat baixllobregatina prevista en el Pla de comerç 2020. El tronc central d'aquest eix cívic i comercial connecta els mercats de la Muntanyeta i Sant Jordi a través dels carrers Lluís Pascual Roca i Francesc Macià.

Àmplia oferta

Aquest dijous, dia 1 de desembre, obre les portes al mercat una botiga de la firma Ametller Origen. Un cop finalitzades les obres, el Mercat de la Muntanyeta funciona ja a ple rendiment. Hi ha 19 parades interiors, 5 locals exteriors i un supermercat que ha ampliat les seves instal·lacions.

Des del 2 de novembre, l'edifici del mercat acull també la nova oficina del DNI i el passaport de la Policia Nacional, que s'han tralladat des del Palau de Marianao a una ubicació més cèntrica i còmoda per a la ciutadania.

Fins al 3 de desembre, el Mercat de la Muntanyeta organitza activitats i promocions com ara un taller de nutrició i gastronomia a càrrec de la bloguera de cuina Núria Valls i un 'showcooking' a càrrec del cuiner Isma Prados. Les dues activitats tindran lloc el divendres dia 2 i seran finançades per Casa Ametller.

Les persones que es facin aquests dies una fotografia al mural dels paradistes situat a l'entrada del mercat rebran com a obsequi una bossa de promoció del nou mercat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
127

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix