GavàMón presenta en la seva dotzena edició un nou format

El festival de cinema es transforma en un esdeveniment més ampli tant en durada com en continguts.

El que fins ara el GavàMón-Festival de Cinema i Drets Humans es transforma en un esdeveniment d’abast més ampli. Aquesta dotzena edició, doncs, marcarà un abans i un després, ja que des d’aquest any es transforma en una mostra sobre la tasca que es realitza a Gavà en favor de la pau i els drets humans, amb una especial atenció a la situació dels refugiats. Aquest nou format, més ambiciós, implica també una ampliació en la durada del GavàMón, que enguany tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 23 d’octubre.

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, va explicar durant la seva intervenció en la presentació del nou GavàMón que l’objectiu de l’esdeveniment continua sent el mateix tot i els canvis d’enguany: “conscienciar, fer divulgació i promoure un model de ciutat en la qual fem defensa dels drets humans, on tothom té cabuda, un model de ciutat cohesionada, i això passa necessàriament per conèixer, per conscienciar i per promoure consciències, i per donar veu a aquelles situacions que es produeixen en altres països on es vulneren els drets humans i les llibertats de les persones.”.

Amb aquest nou format, doncs, el GavàMón passa a ser la suma de projectes que, mantenint la identitat pròpia, enriquiran una oferta d’activitats pensades per a tothom. Entre aquestes activitats hi ha que ja estan consolidades, com les projeccions cinematogràfiques, i també n’hi haurà de noves que mantindran els drets humans i la participació activa de la ciutadania com a denominador comú. El plat fort del GavàMón d’enguany serà la projecció del documental “Astral”, produït per l’equip de Salvados comandat per Jordi Évole, i que es projectarà a l’Espai Maragall el 22 d’octubre com a cloenda del certamen.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix