S’obre el termini de presentació de propostes per al concurs Talla Ja!!

Les obres han de representar el rebuig social a la violència masclista i, a més, que doni suport a la prevenció davant d’aquestes conductes.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, mitjançant el Servei Comarcal de Joventut i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, organitza un concurs per seleccionar un nou producte que doni suport a la campanya Talla Ja!!. Premiarà amb 400 euros aquella obra que representi el rebuig social a la violència masclista i que doni suport a la prevenció davant d'aquestes conductes en els tres àmbits que afecten més a la gent jove: de parella, familiar i comunitari,  aprofundint en determinats tipus de violència com la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, les agressions sexuals, etc. L’obra s’utilitzarà en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels trenta ajuntaments de la comarca, així com des del Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Consell de les Dones del Baix Llobregat.

El concurs està obert a qualsevol persona d’entre 15 i 30 anys preferentment residents al Baix Llobregat  que desitgin participar. Cada concursant podrà presentar una obra original i inèdita. El termini d’admissió de propostes estarà obert fins a les 15 hores del dia 17 d’octubre de 2015.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix