L’Aplec de Sant Ramon celebra el vuitantè aniversari

La trobada popular tancarà aquest cap de setmana les activitats de l'estiu a Sant Boi de Llobregat.

Tot a punt perquè els dies 3 i 4 de setembre tingui lloc la 80a edició de l’Aplec de Sant Ramon, la trobada popular que tanca tradicionalment les activitats estiuenques a Sant Boi de Llobregat. L'esdeveniment, que es va renovar força l'any passat, aplegarà diverses activitats al llarg del cap de setmana. La 38a Cursa a Sant Ramon, la segona pujada amb gossos Guau, quina pujada! o la nit astronòmica en són algunes de les destacades.

El dissabte les activitats començaran a la tarda. Els corredors i corredores participants a la Cursa a Sant Ramon sortiran a les 19.30 h des de l'Estadi Constantí Miranda i l'ermita acollirà un sopar a la fresca i una nit astronòmica (21.30 i 23 h, respectivament).

Diumenge, les persones que ho desitgin podran fer la tradicional pujada a peu, a partir de les 9h. A continuació començarà Guau, quina pujada!, un recorregut amb gossos fins a l'ermita des de Can Xixol. Dalt de l'ermita hi haurà una mostra d'establiments i entitats d'animals de companyia i una activitat familiar al voltant de com vivien els santboians fa 80 anys. L'Aplec també comptarà amb la participació d'entitats de la ciutat veïna de Viladecans, representades per l'actuació del grup Vilamunt i la dels castellers de Viladecans. La jornada es completarà amb la missa, el pregó i sardanes i balls populars amb la cobla Sabadell.

L'Aplec de Sant Ramon està organitzat per l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració de Muntanyes del Baix, el Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament de Viladecans.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix