Llum verda a les obres de millora dels polígons industrials santboians

És una de les principals inversions previstes aquest any del consistori municipal

Després de Sant Feliu de Llobregat li toca el torn a Sant Boi de Llobregat. I és que al municipi baixllobregatí ha començat les obres del projecte de millora integral dels polígons Salinas i Fonollar, amb un pressupost d’1.248.000 euros. El projecte de millora integral dels polígons Salinas i Fonollar és una de les inversions de major import previstes aquest any a Sant Boi, d'acord amb la importància estratègica que el govern municipal concedeix a totes les accions plantejades per fer de Sant Boi una ciutat atractiva per a l'activitat econòmica.

Per impulsar el desenvolupament de la ciutat i la creació d'ocupació, l'Ajuntament treballa per invertir en els polígons industrials, desplegar el Pla de Comerç 2020, seguir promovent l'economia social i l'emprenedoria i aprofitar la potencialitat d'actius econòmics singulars de Sant Boi com ara l'entorn natural o els sectors de la salut, la salut mental i l'atenció sociosanitària.

En una primera fase s'arranjaran les voreres a diferents carrers de la zona industrial i es crearan nous guals de vianants per millorar l'accessibilitat i la seguretat viària. També es millorarà la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, es faran actuacions de manteniment a la xarxa de clavegueram i es perllongarà el carril bici del carrer Alacant per facilitar l'accés amb bicicleta a la zona.

Altres fases

La resta del projecte, que s'executarà durant l'any actual. Es preveu el reasfaltat de diversos carrers, millores d'eficiència energètica en l'enllumenat de tota la zona i en els quatre grups semafòrics existents i la instal·lació d'un nou semàfor a l'encreuament de la carretera de Sant Creu de Calafell amb el carrer d'Alacant.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix