Balanç de la Revetlla de Sant Joan de Trànsit i Bombers

Des de l’inici no s’ha registrat cap sinistre mortal a les carreteres i autopistes de Catalunya i del Bax Llobregat.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que des de l’inici del dispositiu especial de trànsit amb motiu de la festivitat de Sant Joan, a les 15.00 h d’ahir dijous 23 de juny, no s’ha registrat cap sinistre mortal a les carreteres i autopistes de Catalunya.

Fins a les 09.00 h d’avui han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona 326.000 vehicles, el 62% dels 525.000 previstos fins avui a les 15.00 h. En aquests moments domina la fluïdesa a la xarxa viària catalana, tot i que l’N-IIa a Martorell està parcialment restringida per un camió que ha bolcat i ha perdut part de la càrrega, i també hi ha tallada la GI-612 al Port de la Selva arran d’un accident.  

Convé destacar que ahir a la tarda, tal com s’havia previst i alertat, es va registrar una operació sortida complicada arran de la mobilitat del cap de setmana llarg de Sant Joan i dels desplaçaments per a la celebració de la revetlla. Hi va haver congestions quilomètriques que van afectar principalment l’AP-7 entre Papiol i la Roca del Vallès en sentit nord i entre Cerdanyola i el Papiol en sentit sud. A la mateixa autopista hi va haver retencions de 7 km a Castellbisbal i 12 km més a la zona d’Altafulla, direcció sud. La situació també va ser complicada a la C-32 entre Sant Boi de Llobregat i Sitges i a la C-31 a Castelldefels amb 13 km de congestió. A la Costa Brava les retencions màximes van ser de 13 km a la C-35 i de 8 km a la C-65 a l’altura de Llagostera. Diversos trams de retencions es van prolongar fins a quarts d’onze de la nit.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat han atès un total 1.287 serveis entre les 20.00 hores d’ahir i les 08.00 hores d’aquest matí. Així, des d’aquesta mitja nit i fins les 08.00 hores d’aquest matí s’han atès 635 serveis. En el Baix Llobregat hi ha hagut tres dispositius de prevenció (retens, assistències tècniques), seixanta incendis de vegetació (agrícola, forestal, urbà), cent-quatre incendis diversos (contenidors, cotxes, habitatges…) i nou altres seveis (accidents trànsit, salvaments, inundacions…).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix