El Prat acull la primera aula d'FP dual de Gas Natural Fenosa

L’aula de l’Institut Illa dels Banyols ha estat equipada per la companyia amb material tècnic per al desenvolupament del cicle de grau superior de manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids adaptat a la distribució de gas.

L’institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat acollirà la primera aula de Formació Professional dual patrocinada per Gas Natural Fenosa, fruit de l’acord que van signar el Departament d’Ensenyament i la companyia l’any passat per col·laborar en la impartició d’un cicle formatiu d’FP Dual. L’aula Gas Natural Fenosa ha estat equipada per la companyia energètica amb material tècnic per al desenvolupament del cicle de grau superior de manteniment en instal·lacions tèrmiques i de fluids. L’aula permetrà als alumnes tenir un primer contacte amb el tipus de tecnologies i equips que després utilitzaran durant les pràctiques que faran a Gas Natural Fenosa, al segon any del cicle.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la participació del director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, la directora de Gestió del Talent i Universitat Corporativa de Gas Natural Fenosa, Teresa Manobens, la directora de l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Fina Rifà, el sènior project manager i coordinador de l’Aliança per a la FP Dual de la Fundació Bertelsman, Guillem Salvans, i el director de l’INS Illa dels Banyols, Juan Cañete.

El Departament d’Ensenyament i  Gas Natural Fenosa van signar l’any passat un conveni per col·laborar en la impartició, en règim dual, d’un cicle formatiu de grau superior de manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids, en el marc del pla de desenvolupament de l’FP Dual a Catalunya.

 
Redacció / Fotos: Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix