El projecte ‘La Plaça’, finalista dels Premis Catalunya Construcció

El mercat municipal santfeliuenc participarà en la categoria a la millor direcció de l’execució d’obra.

El recentment reformat Mercat Municipal 'La Plaça' ha estat seleccionat com a finalista de la tretzena edició dels Premis Catalunya Construcció, guardons que es lliuraran en la celebració de La Nit de la Construcció, organitzada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB).

Es tracta de la trobada anual dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, així com d'altres professionals de l'àmbit de la construcció, la qual tindrà lloc el 30 de juny als Encants de Barcelona. En el marc de la trobada es lliuraran els Premis Catalunya Construcció en les cinc categories professionals que es distingeixen. En concret, el Mercat Municipal de Sant Feliu és finalista al premi a la millor direcció de l'execució de l'obra. El Mercat de Sant Feliu competeix com a finalista amb un edifici d'oficines de Sant Cugat, el Centre Cívic Baró de Viver de Barcelona, el Centre de Formació Professional de l'Automoció de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès. El jurat dels premis visitarà les instal·lacions del Mercat de Sant Feliu el proper dilluns 13 de juny.  

Noranta-sis candidatures

El jurat dels premis ha escollit 19 candidatures com a finalistes dels diferents guardons en l’edició del 2016. En total, enguany es van presentar 96 candidatures d'equips o empreses responsables de dirigir, coordinar i projectar obres acabades durant els anys 2014 i 2015. Les obres de les candidatures presentades es troben repartides arreu de Catalunya.  

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix