Carles Mundó anuncia la construcció d’uns nous jutjats a Martorell

El conseller de Justícia considera que se solucionarien les deficiències que pateixen els serveis judicials del municipi.

El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha anunciat la intenció de la Generalitat de construir uns nous jutjats a Martorell com una de les prioritats del seu departament durant aquest mandat. L’alcalde Xavier Fonollosa s’ha compromès amb el conseller Mundó de treballar plegats en la construcció d’aquest equipament per acabar amb les deficiències que pateixen els serveis judicials del municipi.

Un espai de 4.000 m2

“L’objectiu del Departament de Justícia és trobar un nou espai centralitzat a Martorell per ubicar-hi un nou equipament que garanteixi unes condicions més adequades per a treballar-hi i que ofereixin una millor resposta als ciutadans”,així ha fet l’anunci el conseller Mundó en la seva visita a Martorell. El nou equipament hauria de disposar d’uns 4.000 m2 aproximadament.

El conseller Mundó ha volgut conèixer sobre el terreny la situació dels jutjats a Martorell en una visita on ha pogut conversar amb els treballadors. “Martorell té els serveis dispersats en diferents locals i molt marge de millora. Esperem que aquests serveis podem localitzar-los en els propers mesos”, ha apuntat. La visita als jutjats l’ha feta acompanyat de l’alcalde Xavier Fonollosa i el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués. D’altra banda, l’alcalde Fonollosa ha mostrat la mà estesa a la Generalitat amb la voluntat “d’acabar amb una problemàtica històrica i fer un pas endavant perquè Martorell sigui capital, també, dels serveis judicials. Valorem molt positivament l’anunci fet pel conseller i treballarem plegats per fer realitat aquesta proposta.”

Vella reivindicació

La millora dels serveis judicials al municipi és una vella reivindicació feta pels diferents governs de Martorell. L’any 2006 en l’etapa del tripartit a l’Ajuntament i a la Generalitat va haver-hi un intent fallit. L’aleshores consellera de Justícia, Montserrat Tura, va anunciar la construcció d’uns nous jutjats –Palau de Justícia- situat en un solar entre les avingudes de Pau Claris i de Montserrat. Aquell projecte, que ser licitat, no va arribar a bon port.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix