Una exposició repassa el canvi de Begues amb la construcció de la variant

La mostra, que s’inaugura demà dissabte 21 de maig, reflecteix la lluita dels veïns i l’Ajuntament per aconseguir el finançament que va fer possible la nova carretera.

La transformació que va viure Begues amb la construcció del nou traçat de la carretera centra l’exposició “Begues, abans i després de la variant”, que s’inaugurarà al centre cívic El Roure aquest dissabte dia 21 de maig. L’acte estarà presidit per l’alcaldessa, Mercè Esteve, i comptarà amb la presència de l’exalcaldessa Joana Badell, de Damià Calvet, excap de gabinet de la conselleria d’Obres Públiques, a més dels membres de l’Associació de Veïns de Begues i de l’advocat mediambientalista Marc Viader.

En la inauguració es projectarà un documental, que reflecteix la lluita des del 1990 fins al 2004, any en què es va construir la variant. L’exposició, organitzada per l’Associació de Veïns de Begues, coincideix amb el quinzè aniversari de la signatura del conveni per al finançament de la variant i repassa la transformació del centre del poble, ara amb menys contaminació, trànsit i perills. La mostra es podrà visitar fins el dia 5 de juny.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix