Marc Gasol rep el Premi Especial Ciutat de Sant Boi 2016

La ciutat reconeix també l'AEG Sant Ramon Nonat, la Fundació Marianao, la Casa de Sevilla, el Club Gimnàstic Sant Boi i Turiauto.

Can Massallera va ser escenari ahir de l’acte oficial de lliurament dels vuitens Premis Ciutat de Sant Boi. Marc Gasol (Premi Especial), l'AEG Sant Ramon Nonat (Premi d'Honor), l'ACA Casa de Sevilla (Cultura), el Club Gimnàstic Sant Boi (Esports), la Fundació Marianao (Acció Cívica) i Turiauto (Economia) van ser distingits en l’edició d’enguany. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va presidir l’acte com a preludi de la Festa Major que se celebra durant aquest cap de setmana. Lluïsa Moret ha destacat els valors i el compromís amb la ciutat de les persones, entitats i iniciatives guanyadores, que ha dit, són ja "referents de tot allò que volem ser". Els Premis Ciutat de Sant Boi, que actualment tenen periodicitat biennal, es van instituir l'any 2006.

Cultura

El Premi Ciutat de Sant Boi de la Cultura ha correspost a l'Associació Cultural Andaluza Casa de Sevilla, que enguany celebra el 30è aniversari. L'entitat regional organitza activitats que han esdevingut referències obligades del calendari de la cultura local (com la Cruz de Mayo o el Día de Andalucía) i participa activament en la vida local en iniciatives com ara el Pla de Desenvolupament Comunitari del barri de Marianao.

Esport

El Club Gimnàstic Sant Boi, que compta amb esportistes de primera talla estatal i internacional, ha aconseguit el Premi Ciutat de Sant Boi de l'Esport en reconeixement a la seva tasca centrada en la promoció de l'esport com a eina formativa i educativa en valors.

Acció cívica

El Premi d'Acció Cívica Ciutat de Sant Boi ha recaigut en la Fundació Marianao, un referent del treball social i educatiu a la ciutat, que des de fa més de 30 anys promou programes i activitats especialment adreçats a la població en situació de risc i vulnerabilitat.

Economia

L'empresa familiar Turiauto, fundada l'any 1965, ha aconseguit el Premi Ciutat de Sant Boi d'Economia per haver estat capaç de superar moments difícils tot comprometent-se amb els treballadors i les treballadores d'una plantilla formada per 160 persones.

Premi d’Honor

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, una entitat que enguany celebra 50 anys de trajectòria, ha rebut el Premi d'Honor Ciutat de Sant Boi per ser una escola de valors i pel compromís permanent amb la ciutat de Sant Boi des d'un projecte educatiu adreçat a infants i joves per construir un món millor.

Premi Especial

Finalment, el jugador de bàsquet Marc Gasol, internacional absolut amb la selecció espanyola des de fa una dècada i membre de la plantilla dels Memphis Grizzlies a l'NBA, ha guanyat el Premi Especial Ciutat de Sant Boi per la seva rellevant trajectòria local, nacional i internacional i els nombrosos èxits obtinguts al llarg de la seva carrera esportiva.

Marc Gasol Premi Ciutat de Sant Boi

El jurat ha concedit dues mencions especials a títol pòstum a Vanesa Martínez García, fundadora de l'Associació de Joves Discapacitats de Sant Boi (categoria Acció Cívica) i a Nicolau Osete per 75 anys de dedicació incansable a l'esport (categoria Esport).

Redacció / Fotos: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix