Nou mata-segells turístic dedicat a l'Exposició Nacional de Roses

Ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes. 

 

El regidor de Cultura, Manel Martínez; la regidora de Turisme, Margarita Llongueras; el cap de sector de la Xarxa d'Oficines de Correos, Diego Camero, i el responsable del Cercle Català de Col·leccionisme, Pere Martí, van presentar aquesta setmana el nou mata-segells que estrena l'oficina postal de Sant Feliu, dedicat a l'Exposició Nacional de Roses. 

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina des d'avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència a aquest esdeveniment cultural de Sant Feliu.   

A més de la imatge d'una composició floral, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. Així, la tradicional exposició de roses i el nom de Sant Feliu viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s'enviïn des de l'oficina.   

Correos ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix