La nova edició d’”Eufòria” té participació baixllobregatina

Imprimeix

Yuk (Sant Vicenç dels Horts), Valèria (Pallejà) i Lluna (Viladecans) són els representants de la nostra comarca en la seva tercera edició

Tres entre els setze concursants escollits per participar en la tercera temporada d’”Eufòria” són del Baix Llobregat. Es tracten de la viladecanenca Lluna, de la pallejanenca Valèria i del vicentí Yuk i tractaran d’aconseguir guanyar el concurs per a convertir-se en l’artista més complet de Catalunya. Aquest divendres 1 de març començarà la primera gala a TV3.

valeria 0

Valèria

yuk 0

Yuk

lluna 00

Lluna

Quí són?

La Lluna (Viladecans) té 16 anys i és la més jove d'aquesta edició, però la seva veu és sorprenent. Ha fet cant i gòspel i dedica part del seu temps lliure a col·laborar amb una ONG que dona suport i assistència a infants amb càncer.

lluna 0

La Valeria (Pallejà) és una autèntica amant del flamenc. Té 18 anys i reconeix que és molt presumida: si hi ha una cosa sagrada per a ella (i, també, intocable) és el seu cabell. Com portarà que cada setmana li facin diferents estilismes a "Eufòria"? 

valeria 1

En Yuk (Sant Vicenç dels Horts) és monitor d'una escola d'educació especial i combina aquesta feina amb la música i la composició. El jove, de 30 anys, explica que un viatge a l'Equador li va canviar la vida per complet. 

yuk 1

Un pratenc entre el jurat

La participació baixllobregatina no es queda entre els concursants, ja que en el renovat jurat hi haurà el pratenc, l’Alfred García. El cantant i compositor explica, en el web oficial d’”Eufòria” que per a ell “és un honor estar en un programa que ara mateix és un programa líder aquí a Catalunya i d'on han sortit tants referents per als joves, no?”

alfred 0

L’Alfred té molt clar quina serà la seva feina: "La gent em coneix i ja sabrà el que faré, que intentaré ser just amb les actuacions que passin per aquest escenari. Amb una sola veu pots arribar a emocionar. Amb una sola mirada pots arribar a emocionar. I, al final, és el que compta.”

Redacció / Fotos: 3Cat