El PSC-Baix Llobregat participarà en el 15è Congrés del PSC

Imprimeix

Antoni Poveda, primer secretari, afirma que “anem al Congrés amb l’objectiu d’enfortir i rellançar el nostre projecte polític”

El PSC del Baix Llobregat participarà en el 15è Congrés del PSC, que se celebrarà avui, demà i diumenge al Palau de Congressos de Catalunya, amb 196 delegats i 105 observadors.

GItAmmqWgAAZM9

En una reunió celebrada aquest dijous a la federació socialista del Baix Llobregat i en la qual hi van participar els caps de delegació de cada municipi, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, va afirmar que “anem al Congrés amb l’objectiu d’enfortir i rellançar el nostre projecte polític. Un projecte polític, el nostre, que és progressista, ampli i on hi cap una majoria molt àmplia de catalanes i de catalans". I va afegir: “Tenim el millor primer secretari i candidat per afrontar les eleccions catalanes amb èxit. Hi ha molts ciutadans i ciutadanes que volen passar pàgina a 10 anys perduts i saben que amb Salvador Illa de president de la Generalitat tornarà la bona gestió, el progrés i els avenços col·lectius.” 

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat