ERC s’incorpora al govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Imprimeix

Suposa el compromís per part del grup republicà d’assumir els acords adquirits al pacte signat al mes de juliol de 2023 entre el PSC, ECP i JxCAT

Avui s’ha signat un nou pacte de govern entre els grups comarcals de PSC i ERC. Amb aquest acord, els republicans tornen al govern comarcal prop de set mesos després d’haver-se constituït el nou consistori. El grup comarcal d’ERC formà part del govern del Consell Comarcal fins al mes de novembre de 2017.

La nova adhesió, formalitzada entre Antoni Poveda, com a representant del PSC, grup majoritari del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eduard  Suárez, en representació del grup d’ERC, suposa el compromís per part del grup republicà d’assumir els acords adquirits al pacte signat al mes de juliol de 2023, entre el PSC, ECP i JxCAT.

GGs2n47XUAAF7 R

El govern comarcal, liderat per l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, treballa amb la voluntat de ser una entitat de referència al Baix Llobregat, al servei i utilitat dels ajuntaments i en defensa del territori i la seva ciutadania. Un govern caracteritzat per ser un exemple de consens i de fer política en positiu, presidit pel diàleg i, malgrat les diferències, un govern que posa al centre les necessitats dels i les que viuen a la comarca.

Amb l’entrada dels republicans en el govern, ERC incorporarà un conseller a la Junta de Govern comarcal. Al mateix temps,  obtindrà una vicepresidència, que serà ostentada per la consellera Bàrbara Lligadas, qui es reponsabilitzarà també de les conselleries de Diversitat  Sexual i de  Gènere i la de Transport Adaptat. 

Redacció / Fotos: CCBLL