Tret de sortida de la campanya ‘Fem Futur’ a Sant Feliu de Llobregat

En el primer acte es va triar el tema de manca d'inversió en infraestructures per part de l'Estat a Catalunya

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va donar el tret de sortida ahir diumenge a la campanya del 'sí' al referèndum "Fem futur", amb un acte popular a Sant Feliu de Llobregat. Una campanya que posarà èmfasi a convèncer als votants dels comuns i del PSC, en considerar que en les seves files hi ha partidaris de la independència que encara "no ho tenen clar". L'Assemblea Territorial de Sant Feliu de Llobregat va preparar una xocolatada, una projecció d'un vídeo en una carpa de cinema, diverses activitats infantils i actuacions musicals. A més un trenet va recórrer la ciutat. Cal destacar la presència de nombroses persones a l’acte entre les quals hi havia el president de l’ANC, Jordi Sánchez.

fem futur sant feliu

fem futur sant fekiu 2

El Baix Llobregat, prioritari

L’entitat sobiranista té intenció de prioritzar la presència en municipis del Barcelonès, del Vallès Occidental -Badia, Barberà, Castellar del Vallès, Cerdanyola, Sabadell i Terrassa-, del Vallès Oriental, del Baix Llobregat, del Garraf i de zones del Tarragonès. El mateix president de l'ANC, Jordi Sànchez, va remarcar que no es tracta d'una campanya per demanar el vot, perquè aquesta la faran més endavant, sinó d'una campanya que busca donar arguments perquè els indecisos s'inclinin pel 'sí'.

Així, es dedicarà cada mes que quedi fins a la celebració del referèndum a un tema en concret. El primer d'ells va ser les infraestructures i mobilitat eficient, però també s'ocuparan de la regeneració democràtica i de la necessitat de millorar l'Estat de Benestar, entre d'altres. L'inici de la campanya va coincidir amb la reunió del Secretari Nacional de l'ANC a la comarca del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: ANC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix