Diversos regidors i regidores de Begues anuncien que demà treballaran

A les dotze del migdia hi ha previst que es llegeixi un manifest davant del consistori baixllobregatí

L’Ajuntament de Begues se suma demà als ajuntaments de Catalunya que seguiran la crida de l’Associació de Municipis per la Independència i de l’Assemblea Nacional Catalana amb motiu del Dia de la Constitució. Així una part dels regidors i regidores treballarà al llarg de la jornada al consistori. Aquesta decisió no implica la mobilització de funcionaris. La voluntat és visualitzar, dins de la pluralitat política dels ajuntaments catalans, que els càrrecs electes donen servei cada dia de l’any. Per aquest motiu es convida a seguir la jornada a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #treballemxcat.

El punt central de la jornada arribarà a les dotze del migdia amb la lectura del manifest redactat per a l’ocasió davant del consistori baixllobregatí. El conjunt de la població està convidat a sumar-s’hi.

Redacció / Foto: Aj. Begues

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix