Pacheco presenta a Cornellà la candidatura a la Secretaria General de CCOO

El futur home fort del sindicat haurà d’aplegar 5.000 avals per ser escollit

La seu del sindicat de CCOO al Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf a Cornellà de Llobregat acollirà demà, a partir de les 18 hores, la presentació del candidat a la Secretaria General de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

Per poder presentar candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya s'haurà de tenir l'aval del 10% del quadre representatiu del Congrés. Alhora, l'únic candidat que s'ha presentat durant el termini establert entre l'1 i el 15 de novembre haurà de recollir cinc mil avals, en suport físic i telemàtic, durant la fase del primer nivell d'elecció (entre el 12 de desembre i el 20 de gener).

Redacció / Fotos: CCOO

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix