C's-Cornellà insta a ampliar places públiques destinades a la gent gran

Imprimeix

El regidor Daniel Martínez informa que "l'oferta actual que ofereix la Generalitat és insuficient" i ha alertat que "a Cornellà la mitjana d'espera supera els tres anys i mig".

Ciutadans de Cornellà ha presentat una moció instant a la Generalitat de Catalunya a ampliar el nombre de places públiques destinades a centres de dia, centres residencials i pisos tutelats en el Baix Llobregat. El regidor Daniel Martínez ha explicat que l'oferta que hi ha actualment a la comarca "és insuficient per a la demanda" i ha afegit que "el temps d'espera en llista és de dos anys i mig aproximadament". Martínez ha alertat que "la situació a Cornellà és més preocupant, ja que també es de dos anys i mig”. En la moció es recorda que la iniciativa ja es va presentar per Ciutadans en el Parlament de Catalunya i que actualment segueix el seu tràmit corresponent.

Per finalitzar Martínez ha afegit que per a C's-Cornellà "és fonamental millorar els serveis municipals dedicats al suport i cura de les persones majors garantint el dret a viure i envellir dignament facilitant l'autonomia personal i cobrint les necessitats dels seus cuidadors."

Redacció / Foto: C’s-Cornellà