Pedro Sánchez: “Donarem la cara i intentarem formar un govern alternatiu”

El secretari general del PSOE va participar ahir en la Festa de la Rosa de Gavà juntament amb Miquel Iceta i Núria Parlon.

La Festa de la Rosa del PSC va aplegar ahir a la Pineda de Gavà més de 10.000 persones que van participar del tradicional acte polític dels socialistes catalans. Enguany, es va celebrar en dissabte -el dia abans de les eleccions al País Basc i Galícia-. El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va participar de la jornada. Cal destacar també la presència de Miquel Iceta i Núria Parlon, candidats a liderar el PSC.

"No és no", ha deixat clar Sánchez en la seva intervenció, en referència a les pressions perquè permeti un govern del PP amb una abstenció del Grup Socialista al Congrés. "Val la pena treballar per evitar-ho i oferir una alternativa. Donarem la cara i intentarem formar un govern alternatiu", va afegir. Perquè això sigui possible el secretari general del PSOE ha demanat també a Podemos i Ciutadans que "aixequin els seus vetos mutuus". Sánchez va advertir que no intentar resoldre el bloqueig polític a l'Estat seria "imperdonable". Per això va fer una crida "a ser generosos" per posar fi al govern Rajoy. De fet, el dirigent socialista va avisar que els socialistes són "autònoms" i que no es "doblegaran."

Al seu torn, el president del Grup Parlamentari Socialista i candidat a reelecció com a primer secretari, Miquel Iceta, va mostrar tot el seu suport a Sánchez en la seva proposta de govern de canvi; "cal que et mantiguis ferm, aguanta les pressions i deslliura'ns de Rajoy i del PP, no podem aguantar-ho més!", va assegurar. "Estem al teu costat al 100%, ets la nostra esperança!". L'alcaldessa de Santa Coloma i candidata a primera secretaria del PSC, Núria Parlon, va demanar als barons socialistes que "tanquin files" amb Pedro Sánchez; "els demano que li donin suport en la tasca que vol portar a terme representant-nos a tots, perquè no volem un govern del PP, un govern que representa la corrupció."

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix