En Comú Podem anima a la mobilització des de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Els candidats Marcelo Expósito, Andrés Romero i Cèlia Cànovas va fer campanya a la capital comarcal.

Aquest dilluns el candidat número 8, Marcelo Expósito; el candidat número 13, Andrés Romero, tots dos per Barcelona, i la candidata al Senat per Tarragona, Cèlia Cànovas, van fer campanya a la carpa que En Comú Podem ha instal·lat al mercat setmanal de Sant Feliu de Llobregat.

Segons la candidatura “la campanya de la confluència és una campanya modesta i amb pocs recursos econòmics, però amb una gran mobilització de persones simpatitzants. Es desenvolupa a peu de carrer, parlant amb la gent, barri a barri, cercant la proximitat i fent pedagogia sobre la importància de generar una gran mobilització democràtica per canviar les coses”. En aquest sentit, els candidats d’En Comú Podem van animar a una mobilització democràtica “ompli de vots les urnes, per confirmar el necessari ‘SorPPasso’ al PP, i guanyar un govern de la gent i per a la gent.”

Segons les intervencions dels candidats, les eleccions del proper diumenge la qüestió és decidir “entre la reedició d’un govern encapçalat pel PP o un govern amb En Comú Podem, Unidos Podemos i la resta de confluències de tot l’Estat. Aquesta segona alternativa és l’única garantia de guanyar i fer un govern que posi les persones en el centre de la prioritat, tot recuperar drets perduts, i  garantint la democràcia, el dret a decidir, la igualtat i la sostenibilitat.”

 
Redacció / Foto: En Comú Podem