L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts netejarà totes les seves rieres

El consistori vol recuperar la seva funcionalitat i restaurar-les amb la plantació d’uns 900 arbres autòctons

La Junta de Govern Local va aprovar l’inici de la licitació per a la contractació del servei de conservació i millora de les rieres públiques de Sant Vicenç dels Horts. L’objectiu d’aquest servei serà recuperar la funcionalitat de les rieres en l’àmbit urbà mitjançant la neteja i desballestament de les seves lleres. Alhora, s’eliminarà la proliferació de la canya americana, que compromet la funcionalitat hidràulica i ambiental de les lleres, i es restaurarà la zona amb la plantació d’arbres autòctons a les riberes, tots ells de mida petita, atès que tenen més possibilitats de supervivència que els arbres grans. Per poder portar a terme aquestes tasques, l’Ajuntament ha atorgat un pressupost total de 126.853,39 euros, IVA inclòs i la durada del contracte del servei serà de 2 anys.

Prop de cinc quilòmetres

En xifres, els quatre trams sumen una longitud total de 4.931 quilòmetres, la superfí﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽filleu de dues amb la plantacilitat d' ície total de canya a desbrossar serà de 23.899 m2 i es plantaran 899 arbres. Pel que fa al calendari previst d’execució dels treballs, per a cadascun dels trams que constitueixen cada una de les quatre zones, es faran dos treballs de neteja de canya anuals: un entre els mesos de febrer i març i un altre entre els mesos de novembre i desembre. Alhora, per a cada tram, es faran també dos treballs de restauració i plantació d’arbrat anuals: un al març i un altre al desembre, un cop finalitzades les tasques de neteja de canya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix