ESPORTS (FUTBOL, TERCERA RFEF): Pas enrere de l’AE Prat per jugar el playoff d’ascens

El Girona B va remuntar el gol de Ashot i es va emportar els tres punts de cara a la salvació al Municipal Sagnier. El Prat va perdonar davant la porta de Juanvi i ho va acabar pagant. En la primera part l'equip de Miguel Motoso va ser el dominador i qui va tenir les ocasions, i la primera un penal per mans d’Ot Serrano, Ashot va obrir el marcador. Izan va tenir les tres ocasions següents, les dues primeres les va salvar el porter visitant, i la tercera la va estavellar en el pal. Abans del descans va igualar el filial en un córner que va rematar de cap Biel batent a Pablo. A la represa es va repetir la jugada, però aquesta vegada va ser amb una falta lateral que va rematar Dawda al fons de la xarxa. Els locals es van bolcar i van poder aconseguir el 2-2 amb rematades de Peñalba, Dani Molina, i altres tres oportunitats d'Izan que va salvar Juanvi. Va ser en una contra quan Jastin va sentenciar el partit per a l'equip de Sergi Mora davant un Prat que en l'afegit va enviar una altra pilota al pal. El marcador: 1-0 (16’): Ashot (pti.). 1-1 (42’): Biel. 1-2 (48’): Dawda. 1-3 (83’): Jastin.

Redacció / Foto: AE Prat