ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Jornada intersetmanal amb resultats per a tots els gustos

Aquest dimarts s’ha jugat la tretzena jornada. L’Handbol Esplugues ha perdut a la pista de La Salle Montcada per 28 a 26 en un duel amb reacció final espluguina, però sense premi després d’anar pendent d’un gol a poc menys de dos minuts per al final. D’altra banda, el Molins de Rei ha aconseguit un empat davant el CH Palautordera-Salicru (22-22) gràcies a un gol de Rubén Díaz a onze segons del final. Segona victòria consecutiva de l’Handbol Sant Joan Despí. S’ha imposat a Banyoles per 29-34. Els baixllobregatins han fet una gran segona part (14-15, al descans). L’FH Sant Vicenç dels Horts no ha fallat i ha vençut en el derbi comarcal al Sant Esteve Sesrovires (20-26) en un duel que ja ha quedat sentenciat al descans (7-14). No han estat suficients els set gols del sesrovirenc Carlos Vendrell.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve