ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): Es manté la ratxa vicentina, el Gavà empata i derrota del Sant Joan Despí

Jornada amb resultats per a tots els gustos. La Fundació Handbol Sant Vicenç continua en ratxa i davant l’Elda va sumar la tercera victòria consecutiva (26-24). No va ser un partit fàcil per les noies de Josep Maria Mestre, que van acabar amb la resistència visitant en els darrers quinze minuts (13-12, al descans). D’altra banda, l’Handbol Gavà només va poder empatar davant el Benidorm (21-21) en un duel molt igualat (11-12, al descans). Ainhoa Riera i Núria Pizarro, amb 5 gols cada una, van ser la referència ofensiva local. I l’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva bona ratxa de resultats amb una derrota a la seva pista davant l’Almassora Balonmano (27-28). Un gol de la visitant Iuliana Alondra, a 12 segons per al final, va decantar el partit per les valencianes. L’enfrontament va tenir moltes alternatives en el marcador. No va ser suficient els nou gols de Clàudia Ureña.

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç