CB Prat i CB Santfeliuenc ja preparen l’assalt a la LEB Or

Imprimeix

Els dos equips baixllobregatins inicien el cap de setmana els playoff d’ascens a la segona categoria del bàsquet nacional 

Aquest cap de setmana començarà els playoff d’ascens a la Lliga LEB Or. Els dos representants comarcals, el CB Prat i el CB Santfeliuenc, s’han classificat després d’una bona temporada regular. Els potablava van acabar tercers i els blaus setens a la classificació del grup Est.

dPv5MFLS

GKg2A1bW8AAw8P6

Juntament amb els dos clubs baixllobregatins, altres dotze equips d’arreu de l’estat participarant en els vuitens de final a doble volta. L'anada es jugarà el cap de setmana del 13/14 d’abril i la tornada el 20/21 d’aquest mateix mes. En total, set seran els bitllets per als quarts de final (27 d’abril I 4 de maig). El vuité sortirà del perdedor entre l’Odilo FC Cartagena i el Zamora Enamora, que lluitaran per l’ascens directe després d’haver acabat primers en els seus respectius grups.

234687 1

GKgc3k1XoAAwfSu

GI0TVVSX0AI1SBM

Els rivals

El CB Prat (18 victòries i 8 derrotes) s’enfrontarà davant el Damex Udea Algeciras (el primer a domicili i el segon a casa). El conjunt andalús va finalitzar en setena posició del grup Oest amb un balanç d’11 victòries i 15 derrotes. D’altra banda, el CB Santfeliuenc s’estrenarà al playoff al Pavelló d’Esports Municipal Juan Carlos Navarro davant el Bueno Arenas Albacete, i la tornada serà a la ciutat manxega. L’equip de David Varela va ser tercer en el grup Oest amb 18 victòries i 8 derrotes.

Redacció / Fotos: FEB-Arxiu