Sant Feliu acollirà la Súper Liga Pro 3x3 FIBA de Bàsquet

Se celebrarà els dies 26 i 27 de març al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro i les pistes exteriors Agustí Suñer

Un dels torneigs més importants de bàsquet 3x3 tindrà a Sant Feliu de Llobregat com a ciutat amfitriona. Els pròxims 26 i 27 de març, la capital del Baix Llobregat serà seu de la Súper Liga Pro 3x3 FIBA de bàsquet on participaran els dotze millors equips d’aquesta modalitat d’arreu del món. El Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro i les pistes exteriors Agustí Suñer es convertiran així en escenari per a aquest esdeveniment de renom internacional.

5269873

Q0VRGQxw8EqQMbgU D2RFQ

“Estem molt contents d'acollir aquesta competició i esperem gaudir de dos dies de bon bàsquet. Sant Feliu  és referent amb el 3x3 a Espanya per les pistes i per l'equip sènior masculí, número 1 a Espanya, i també en categoria femenina amb l'equip júnior, que és subcampió d'Espanya", explica l’alcaldessa Lourdes Borrell.

La competició compta amb la participació de tres equips espanyols, així com de conjunts d'altres punts del planeta com els Estats Units, Japó, Brasil, Sèrbia, Àustria o Suècia, entre d'altres.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix