El waterpolo valliranenc ja coneix els rivals de la segona fase

La competició començarà el primer cap de setmana de març en una Lliga a doble volta

La Real Federación Española de Natación (RFEN) ha donat a conèixer la configuració dels grups a Primera Divisió femenina i Segona Divisió masculina de waterpolo de la segona fase, on cal destacar la participació dels equips absoluts del CN Vallirana. L’objectiu és lluitar per l’ascens.

F8bF5OiXMAAppj

L’equip femení valliranenc, enquadrat en el grup C de Primera Divisió, començarà el primer cap de setmana de març. Tindrà com a rivals el Colegio Brains d’Alcobendas, el Cuatro Caminos de Madrid, l’Horta barceloní, l’AR Concepción Ciudad Linial madrileny. La competició es jugarà a doble volta i els equips acumulen els punts de la primera fase. Les baixllobregatines surten a la tercera posició de la classificació amb 11 punts, per darrera del Waterpolo Iruña (15) i Colegio Brains (14), que precisament serà el primer rival (jugaran a domicili).

GEO WQYWcAEv27a

D’altra banda, l’equip masculí, de la Segona Divisió, també està enquadrat en el grup C i s’enfrontarà al Poble Nou barceloní, Las Palmas gran canari, Encinas de Boadilla madrileny, Real Canoe de Madrid en una competició a doble volta. Els valliranencs són últims a la classificació amb només un punt. El primer rival serà el Poble Nou a Barcelona el primer cap de setmana de març.

Redacció / Fotos: CN Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix