El Club Natació Vallirana lluitarà per l’ascens en dos fronts

Els equips absoluts masculí i femení de waterpolo han finalitzat la Lliga regular

L’equip femení del CN Vallirana té, per endavant, el seu repte més difícil però també il·lusionant. Les baixllobregatines lluitaran per l’ascens a la màxima categoria nacional, la Divisió d’Honor, després de finalitzar en segona posició al grup B de la Primera Divisió. Les noies d’Alberto Avilés i Beatriz Martínez han acabat aquest cap de setmana amb un balanç d’onze victòries i tres derrotes, per darrera del CD Waterpolo Iruña 98.

GFVLSfbXwAABEnS

D’altra banda, l’equip absolut masculí, dirigit per Lluís Calomardo, també lluitarà per l’ascens, però per assolir la Primera Divisió després d’acabar en quart lloc al grup B de Segona Divisió amb un balanç de set victòries i set derrotes.

“Som un petit gran club que estem a punt de fer història, l’any que precisament celebrarem els setanta anys del nostre naixement”, explica la presidenta del CN Vallirana, Neus Tarazona. “No tots els clubs poden dir que tots els seus equips absoluts juguen a les categories nacionals i té molt mèrit que nosaltres estiguem allà, en primera línia, lluitant amb tots els grans equips de tota Espanya, un èxit que també és fruit del compromís i la il·lusió de totes les persones compromeses amb el club”, afegeix Tarazona.

Redacció / Fotos: CN Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix