Mor un atleta abrerenc després de córre una cursa a Castelló

Va patir una insuficiència cardiorespiratòria un cop ja estava a l’hotel i s’havia dutxat

Antonio Serrano de la Torre, del Club Atletisme Abrera, va morir ahir als 50 anys a Castelló de la Plana després de participar en la trenta-novena edició de la mitja marató del municipi, segons informa el diari l’Esportiu. Els mateixos organitzadors van informar de la mrota del corredor abrerenc. L’atleta va patir una insuficiència cardiorespiratòria un cop ja estava a l’hotel i s’havia dutxat. Els serveis d’emergència s’hi van desplaçar ràpidament i el van intentar reanimar però no van tenir èxit.

Serrano, que es va desplaçar a Castelló des de Barcelona, va completar la prova per sota de les dues hores en 1h58’52’’, en el lloc 1.016 de la classificació absoluta. Van acabar la mitja marató un total de 1.213 corredors. El vencedor va ser Alejandro Jiménez (1h04:25).

L’atleta treballava a l’empresa Ammega Belting Spain de Vilanova i la Geltrú. El Club Atletisme Abrera és conegut perquè organitza, entre d’altres activitats, la Caminada de Primavera Abrera--Montserrat.

L’Ajuntament d’Abrera també ha expressat el condol per la mort del seu veí: “Des de l’Ajuntament sentim profundament la mort del veí del nostre municipi Antonio Serrano. Enviem tot el nostre escalf a familiars i persones properes.”

Redacció / Foto: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix