Tres atletes del Baix Llobregat competiran amb L'Hospitalet Atletisme el 2024

La gavanenca Natàlia Grau, el santfeliuenc Aleix Alsina, i la santandreuenca Bàrbara Arranz 

Tres atletes del Baix Llobregat competiran amb L'Hospitalet Atletisme la temporada 2024. La gavanenca, Natàlia Grau, l'atleta de Sant Feliu de Llobregat, Aleix Alsina, i finalment l'atleta de Sant Andreu de la Barca, Bàrbara Arranz. 

Natàlia Grau és corredora de 400 mll i arriba del CA Gavà. Grau entrena amb el tècnic Pau Fradera i ha competit en diversos campionats de Catalunya. Encara en categoria sub 23.

Arranz

Bàrbara Arranz

Bàrbara Arranz és experta en llançaments de pes i disc. Arriba procedent del Cornellà Atlètic i ha guanyat medalles absolutes en campionats catalans de llançaments. És atleta sub 23. 

Finalment, l'Aleix Alsina és expert en proves de velocitat. Alsina competeix en les proves de 60 m, 100 m i 200 m i ha competit en diversos campionats catalans. 

Redacció / Fotos: L’Hospitalet Atletisme

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
289

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix