El collbatoní Salvador Valls continua com a president del CEBLLOB

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va renovar la junta directiva durant l’Assemblea General Extraordinària

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha renovat la seva junta directiva en una Assemblea General Extraordinària que es va celebrar el passat dijous,  14 de desembre. Salvador Valls continua sent el president del CEBLLOB durant quatre anys més. Només es va presentar una única candidatura i aquesta va ser la del collbatoní. Seguir treballant els valors mitjançant l'activitat esportiva o fer créixer el sistema de competició, Juga Verd Play, impulsat per l'entitat ara fa deu anys són alguns dels reptes de futur de la nova Junta que compta amb sis membres ja veterans en el càrrec. 

Assemblea General Extraordinària

La Comissió Directiva va aprofitar per agrair la confiança dipositada a tots els membres i va manifestar el privilegi que suposa per tots el fet de poder formar part del projecte esportiu del Consell Esportiu del Baix Llobregat. A més, va explicar durant l’Assemblea General Extraordinària que durant aquests quatre anys totes les accions que s'han portat han estat encaminades a fer realitat un projecte esportiu comú que contribueixi al desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la comarca, per tal d'aconseguir una comarca més sostenible, més igualitària, més saludable i més cohesionada.

411470245 10224200399294618 5540676567647329121 n

410854879 10224200370173890 6485561922445513386 n

"L'esforç i el treball en equip seran les nostres principals premisses per tal d'assolir els objectius d'aquest proper mandat. Comptem amb l'esforç de tot el teixit associatiu esportiu i les administracions públiques per tal de fer-ho possible i estar representats en el Consell Esportiu del Baix Llobregat", va explicar Salvador Valls, que renova el seu càrrec com a president.  

Vuit membres nous

Catorze membres componen la nova junta del Consell Esportiu del Baix Llobregat, sis dels quals repeteixen en càrrec. 

Nova Junta Directiva

Mª Antonia Barragan, regidora d'esports de Sant Boi de Llobregat, Montserrat Zamora, regidora d'esports d'Esplugues de Llobregat, Valentí Santos, director del patronat municipal Serveis d'Atenció a les persones de l'Ajuntament de Martorell i Óscar Rodríguez, regidor d'esports de Sant Esteve Sesrovires renoven càrrec dintre de l'estament dels ajuntaments. José Antonio González, de l'Atlètic Sant Just Club de futbol de Sant Just Desvern i Salvador Valls, del Club Tennis de Collbató ho fan dintre dels estaments dels centres educatius.

Débora Garcia, regidora d'esports del Prat de Llobregat i Enrique Vanacloy, regidor d'esports de Cornellà de Llobregat seran càrrecs nous dintre dels estaments dels ajuntaments. Els estaments dels centres educatius seran representats per primer cop per Sílvia Sánchez, de l'escola Salvador Lluch de Gavà, per Natàlia Zapatero, del col·legi Bon salvador de Sant Feliu de Llobregat i per Cristina Dalmau, de l'escola José Echegaray de Martorell. 

Ramón Banus, del Club Màgic Volei de Viladecans s'estrena a l'estament d'entitats i Víctor Flores, conseller comarcal  del consell comarcal del Baix Llobregat ho fa a l'estament del consell comarcal. Les federacions esportives de Catalunya seran representades per primer cop per Joan Rodríguez,  de la federació catalana de beisbol i softbol. 

 Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix