Carla Martínez i Lluc Macià, subcampions estatals a Càceres

La pallejanenca va ser segona en la prova de velocitat i el collbatoní, en la modalitat de bloc

La plaça Major de la ciutat extremenya de Càceres va ser l’escenari aquest cap de setmana de l’Estatal de Bloc i Velocitat 2023 on es van aplegar 200 escaladors de tot el territori. Cal destacar la participació de diversos esportistes de la nostra comarca.

En la competició masculina, el collbatonenc Lluc Macià, del CE Esparreguera, va brillar com a subcampió de la Copa de Bloc 2023, ocupant un meritori quart lloc al campionat resolent amb 1 top i 3 zones. La victòria va ser per a l’extremeny Alberto Ginés, qui ‘jugava’ a casa, medalla d’or a l’olimpiada de Tòquio ha completat tots els blocs proposats.

Escalada FEEC2

En la competició femenina, les tres convocades per la Selecció Catalana han estat entre les vuit finalistes del certamen estatal.  Lucia Miranda, del CE de Catalunya de Cornellà, va finalitzar en sisena posició de la classificació, resolent almenys un bloc de la final cadascuna. D’altra banda, Lluc Macià i Lucia Miranda van ser segons en la categoria de promoció (sub 20).

D’altra banda, la pallejanenca Carla Martínez es va fer amb la medalla d’argent a l’estatal de velocitat en una final contra l’escaladora de la federació valenciana Leslie Romero. Les velocistes havien empatat en temps a les semifinals aturant el crono en 7.98 finalment la victòria fou per Romero en patir Martínez una caiguda.

Redacció / Fotos: Javi Pec Fedme