Lluc Llucià es proclama campió de la Copa Catalana de Bloc

Imprimeix

El collbatonenc, del Club Excursionista Esparreguera, es va imposar en la darrera prova que es va celebrar a Cal Mico de Girona

El centre d’escalada Cal Mico de Girona va acollir aquest cap de setmana amb l’organització de la tercera i última jornada de la quinzena edició de la Copa Catalana d’Escalada en BlocLa competició va arribar al final després d’haver escalat a primer a la Sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú al febrer i després a la Sala Sharma Climbing de Gavà. Dues proves que van situar a Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) i el collbatonenc Lluc Macià com a líders de la categoria reina.

macia 1

Tant Macià, del Club Excursionista Esparreguera, com Monsech (Club Exta. Alpicat) van posar en pràctica el seu lideratge imposant-se també a la prova final de Cal Mico amb tres tops en onze intents i tres tops en vuit intents respectivament. Dídac Zamora (Club Exta. Teià) i Cedric Lluc Miles (Centre Exta. Sant Celoni) van completar el podi absolut masculí de la prova. L’andorrana Laia Taulats (FAM) es va fer amb l’argent a la femenina mentre que l'extremenya Maria Paredes (FEXME) va ocupar el tercer lloc del podi. Cal destacar que Lau Macià, del Club Excursionista Esparreguera, va ser tercer a la classificació final de la Copa Catalana.  

Una competició en la qual el blocs equipats especialment per Fèlix Obrador, Jerome González, Willy del Pozo, Pol Costa i Carlos Catari es va poder gaudir de propostes de tots els colors, principalment sobre grans volums, jugant amb alguna presa petita, entrades a blocs de manera coordinativa o moviments que exigien d’un bon joc de peus o peus volats sobre les estructures per poder resoldre. 

Redacció / Fotos: FEEC