Lluc Llucià es proclama campió de la Copa Catalana de Bloc

El collbatonenc, del Club Excursionista Esparreguera, es va imposar en la darrera prova que es va celebrar a Cal Mico de Girona

El centre d’escalada Cal Mico de Girona va acollir aquest cap de setmana amb l’organització de la tercera i última jornada de la quinzena edició de la Copa Catalana d’Escalada en BlocLa competició va arribar al final després d’haver escalat a primer a la Sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú al febrer i després a la Sala Sharma Climbing de Gavà. Dues proves que van situar a Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) i el collbatonenc Lluc Macià com a líders de la categoria reina.

macia 1

Tant Macià, del Club Excursionista Esparreguera, com Monsech (Club Exta. Alpicat) van posar en pràctica el seu lideratge imposant-se també a la prova final de Cal Mico amb tres tops en onze intents i tres tops en vuit intents respectivament. Dídac Zamora (Club Exta. Teià) i Cedric Lluc Miles (Centre Exta. Sant Celoni) van completar el podi absolut masculí de la prova. L’andorrana Laia Taulats (FAM) es va fer amb l’argent a la femenina mentre que l'extremenya Maria Paredes (FEXME) va ocupar el tercer lloc del podi. Cal destacar que Lau Macià, del Club Excursionista Esparreguera, va ser tercer a la classificació final de la Copa Catalana.  

Una competició en la qual el blocs equipats especialment per Fèlix Obrador, Jerome González, Willy del Pozo, Pol Costa i Carlos Catari es va poder gaudir de propostes de tots els colors, principalment sobre grans volums, jugant amb alguna presa petita, entrades a blocs de manera coordinativa o moviments que exigien d’un bon joc de peus o peus volats sobre les estructures per poder resoldre. 

Redacció / Fotos: FEEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix