Laura Heredia fa història i estarà als Jocs Olímpics de París

La colomina serà primera dona que representi a Espanya en el pentatló modern olímpic

Laura Heredia va fer història ahir dimarts en aconseguir el bitllet per als Jocs Olímpics de París de l'any que ve en pentatló modern a Cracòvia (Polònia), convertint-se en la primera dona que representi a Espanya en aquest esport a nivell olímpic. La de Santa Coloma de Cervelló es va classificar per la cita francesa després de finalitzar en tercera posició del grup B amb un total de 1.112 punts de la competició.

La colomina va sumar 228 punts a la fase d’esgrima després de guanyar en quatre assalts, un total de 267 punts en els 200 metres estils de natació en aturar el cronòmetre en 2’21’’94 i 617 punts en làser run, després d’acabar la prova amb un temps d’11’23’’30 on va acabar entre els divuit finalistes.

FzonKZJWYAAr73Z

FzonKC4XoAEzuHh

FzolzeIXwAAIcP3

Cal recordar que la competició de Polònia va repartir vuit bitllets en pentatló modern, un per país, i la baixllobregatina es va veure beneficiada perquè només hi havia pentatletes de set països. “Estic superemocionada. He esperat tant aquest moment que estic molt feliç ara mateix també per poder compartir-ho amb la meva família. És un somni”, va explicar. Heredia va ser medalla de bronze en els Jocs Olímpics de la Joventut l’any 2018, i va estar a punt de classificar-se per a Tòquio 2020 on era la primera reserva.

Redacció / Fotos-Vídeo: COE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
490

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix