Begues tornarà a acollir diumenge la Black Mamba Race

Més de 900 esportistes participaran en la cursa d’obstacles

Més de 900 esportistes participaran, aquest diumenge 18 de juny, en la Black Mamba Race, la cursa d'obstacles que acollirà Begues per segon any consecutiu. Es tracta d'una prova on les persones que hi participen han de superar desafiaments físics com escalar parets, transportar objectes pesats o passar per sota de filferro espinós, entre altres.

Black Mamba noti thumb 620

race begues 1

Els obstacles estaran repartits per diverses zones del terme municipal baixllobregatí, amb la sortida i l'arribada al passeig de l'Església. Les sortides de les diferents categories i grups seran esglaonades des de les 9 fins a les 12.45 hores.

Post facebook

EGqcM TWoAETz5d

Hi haurà quatre categories. Tres seran per als i les esportistes més bregats en aquests tipus de proves (Elite OCRA, Age group OCRA i No OCRA), per la qual cosa realitzaran un recorregut de dotze quilòmetres. Després de la sortida d'aquestes tres categories, es donarà pas a la categoria oberta, on poden participar aquelles persones que tenen poca experiència en aquesta mena de competicions. Hi haurà tretze tandes de sortida de la categoria oberta, els i les participants en la qual podran fer el recorregut de 12 o de 7 quilòmetres. És previst que la Black Mamba Race finalitzi cap a les 15 h, aproximadament.

Redacció / Fotos: Aj. Begues-Arxiu-Black Mamba Race

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix