Tot a punt per a la XIV Cursa Corre D9 d’Abrera

Imprimeix

Se celebrarà l’11 de juny i tindrà proves de 5 i 10 quilòmetres a més de curses infantils i una quarta edició de la Marxa Bressol

Aquest diumenge 11 de juny se celebrarà una de les cites esportives més importants del municipi baixllobregatí: l'Abrera Corre D9. L'esdeveniment, organitzat pel Club d'Atletisme d'Abrera amb la col·laboració de l'Ajuntament, compta amb curses open de 5 i 10km, les curses infantils i una quarta edició de la Marxa Bressol, amb sortida i arribada al parc de Can Morral. 

Andreu Simón, a la xerrada

Enguany, l'Abrera Corre D9 recupera la xerrada del dia previ a la cursa, enguany amb el lema "La diabetis a l'esport". Tindrà lloc el dissabte 10 de juny, a les 17.00 h, a la planta baixa de la Casa de Cultura d'Abrera i anirà a càrrec d'Andreu Simón, corredor de curses de muntanya, campió del món de trail, i diverses vegades campió d'Espanya d'ultratrail i trail. Recentment, ha guanyat la prestigiosa 'TransGranCanaria' de 128 km. Simón parlarà de com viu la pràctica esportiva amb la diabetis i del seu llibre publicat recentment 'La marató del sucre'.

photo 2022 06 05 13 50 45 2

A més, la prova atlètica continua essent solidària. Enguany, un euro de cada inscripció es destinarà a la investigació d’una malaltia que pateix el Jordi, un nen de deu anys del nostre municipi, i també es podran adqiurir dorsals solidaris.

El programa de la matinal de running es desenvoluparà amb els següents horaris:

 

 
 
 
 
 
 

Redacció / Fotos: Aj. Abrera