El Voleiboom aplega més de 400 jugadors a Castelldefels

La cita esportiva baixllobregatina era la segona prova del circuit de vòlei platja

Castelldefels va acollir, aquest cap de setmana, el circuit Voleiboom by Turiauto Jeep. Es va disputar la segona prova del circuit de vòlei platja on es van aplegar més de 400 jugadors, repartits en categories 4×4 i 2×2, tant en categoria sènior com de menors.

voleiboom maig

El dissabte 27 van tenir lloc les categories 2×2 masculines i femenines en diferents divisions. En la categoria femenina or, la parella formada per Guardiola i Sánchez va fer-se amb l’or, deixant la plata per a Da Silvia i Balasch; i el bronze per al binomi Puddu-Millanes. La segona divisió, la de plata, va ser guanyada per la parella formada per Muroni i Davi, mentre que, la segona plaça va ser ocupada per Vidal-Nardone. En el 2×2 masculí or, la parella Sancer-Grillo va obtenir la victòria, derrotant a Alborghetti-Rovira, que van finalitzat en segona posició; el binomi format per Pérez-Martín va fer-se amb el bronze. En el 2×2 masculí plata, la parella Torrellas-Monroy va pujar a l’escalafó més alt del podi, seguits de García-Vaquero.

FxdxdJzWcAIq9q4

El primer dia de la jornada competitiva va finalitzar amb la competició 4×4 masculina, tant en categoria or com en plata. La victòria en la màxima categoria va ser per l’equip format per Elio Carrodeguas, Joanna García, Erna Tocados i Lluc Devesa. En la segona divisió, l’equip format per Darío Ranieri, Lorenzo Glorioso, Saúl Merlo i Juan Carlos Subero, va fer-se amb l’or després de superar a l’equip de Pepe Caldelas, Joel Zapater, Elliott Moya i Hugo Millán.

Diumenge, últim dia de competició, va ser el torn dels menors, que van jugar els seus partits en categoria 2×2, desplegant el seu joc en catorze pistes de joc. Les parelles guanyadores van ser en categoria Sub17 femenina: primeres, Miralvés-Sierra i segones Sendra-Colomines; en la Sub17 masculina: guanyadors Sendra-Raksanyi, i plata per a Suárez-Maseras; en categoria Sub15 femenina van quedar en primera posició Giménez-Ruíz, mentre que, en segona posició van fer-ho García-Recio; la Sub15 masculina va ser per a Notario-Bermúdez, i la segona plaça per a  Superga-Heredia; la Minis Sub13 femenina va caure del costat de la parella Aznar-Baruffaldi, i segones van ser Méndez-Batalla.

voleiboom

El torneig de Castelldefels va finalitzar amb el 2×2 mixte pro i mixte amateur, on tres parelles van fer-se amb l’or: Guanter-Mateo en el mixte amateur plata; Garzón-Tristan en el mixte amateur or i, per últim, Buetefisch-Selent en el mixte pro.

Està previst que dintre d’un mes i mig, a mitjans de juliol, tingui lloc la tercera prova i la més important del circuit. Segons Voleiboom, aquesta fita serà l’estrella de la corona, ja que puntuarà un 50% més que la resta de les proves.

Redacció / Fotos: FCVb-Arxiu

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí