La UE Santboiana ja coneix el calendari de Divisió d’Honor 2022-2023

La competició començarà aquest cap de setmana on els baixllobregatins s’enfrontaran al Ciencias Rugby de Sevilla al Baldiri Aleu (2 octubre. 12h)

La Federación Española de Rugby (FER) ha donat a conèixer el calendari de la Divisió d’Honor masculina, que estarà integrat per tretze equips. Cal destacar, una temporada més, la presència de la UE Santboiana, actual campió de la competició.

278974465 5521959117815807 760662268785362163 n

El calendari, en la seva campanya regular, constarà d'una primera volta en la qual s'enfrontaran els tretze equips participants en el campionat (13 jornades). Cada equip jugarà sis partits com a local, i sis com a visitant. En la segona fase, els equips quedaran dividits en dos grups: l'A, compost pels sis primers classificats de la primera volta, i el Grup B, amb els restants set conjunts de la màniga inicial. Tots els equips arrossegaran a aquesta segona volta els punts acumulats en la primera i l'ordre dels partits s'invertirà en tots dos grups en aquesta màniga, de manera que l'equip que va actuar de local en la primera volta, el farà ara com a visitant.

FccXVPGXwAAiyFM

Els Play-offs pel títol, als quals continuaran accedint vuit equips, presenten com a gran novetat la repesca dels dos primers classificats del Grup B, que s'uniran així als sis equips del Grup A per a la disputa dels quarts de final. En el capítol de descensos, assenyalar que seran dos els equips que perdran directament la categoria (12° i 13° classificats), mentre que l'onzè classificat disputarà un Play-off per a la permanència amb el perdedor de la final per l'ascens de la Divisió d’Honor B.

FccXVPHXwAACXUg

La UE Santboiana s’estrenarà aquest diumenge 2 d’octubre (12h) davant el Ciencias Rugby Sevilla al Baldiri Aleu. La setmana següent, els baixllobregatins jugaran el primer partit com a visitant al camp de La Vila de Vila-joiosa.

Copa del Rei

Per part seva, la Copa del Rei es disputarà sota un nou format. La competició arrencarà amb una ronda de quarts de final, en la qual s'enfrontarà el tercer classificat de la primera volta de lliga amb el sisè, mentre que el quart es creuarà amb el cinquè classificat.

FccXEmwXEAACrzI

Els guanyadors de sengles trobades se les veuran en la ronda de semifinals amb el primer i segon classificat de la primera volta, respectivament. Tots dos conjunts quedaran exempts de disputar els quarts. El sorteig per a determinar el factor camp de les semifinals de la competició del KO es realitzarà més endavant.

Redacció / Fotos: UES (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
611

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix