Elena Congost, medalla d’argent en els 1.500 metres

Jesús Collado, Ignacio Ávila, Pedro Cordero i Verònica Pàmies es queden sense pujar al podi.

La castelldefelenca Elena Congost -foto- va aconseguir la medalla d’argent en la distància dels 1.500 metres en els Jocs Paralímpics. Congost, que el proper 20 de setembre farà 25 anys, té deficiència visual i tenia el segon millor temps de totes les participants. “Tot el treballa realitzat i els mals moments s’obliden ràpidament amb la medalla. Quan el camí és dur, la victòria té un gust millor i per això estic molt contenta”, va dir l’atleta.

D’altra banda, els olesans Pedro Cordero i Verònica Pàmies no han tingut gaire sort. Cordero va perdre a la fase preliminar per equips de boccia davant Japó (3-8) i Hong Kong (4-6) a la categoria BC2. En la categoria individual no va poder superar la fase classificatòria en perdre per 1 a 9. Mentre, Pàmies en BC3 per parelles de boccia va caure davant Portugal (0-7) i Bèlgica (1-12), i en parelles mixtes també va perdre davant Tailàndia (0-9). I en la categoria individual es va acomiadar de la competició en perdre per 1 a 8 a la fase de classificació.

En natació, Jesús Collado va estar a punt de aconseguir medalla. L’espluguí, que participava en la categoria S9,  va ser cinquè a la final dels 400 metres lliures i cinquè en els 100 metres papallona. En els 100 metres esquena va acabar onzè en la fase classificatòria, i en la final dels 4x100 lliures va finalitzar en vuitè lloc. El proper 8 de setembre competirà en els 4x100 estils.

L’altre espluguí, Ignacio Ávila, va participar en la classe T12 en els 800 metres i va ser sisè en la fase classificatòria. Mentre, va participar a la final dels 1.500 metres en la classe T13 on va acabar en onzè lloc.

Marçal Fontanals / Foto: AZ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix