Israel Núñez finalitza vuitè al Campionat de Catalunya en categoria Elit

El ciclista martorellenc va arribar a 10’48’’ del guanyador de la prova, el francès Hugo Drechou

Vilajuïga (Girona) va acollir el passat 2 d’agost el Campionat de Catalunya de BTT-XCO. Cal destacar la participació d’Israel Núñez, que va acabar en vuitena posició de la classificació en la categoria Elit i dotzè a la general. Núñez va finalitzar la cursa amb un temps d’1h48’57’’, i va arribar a 10 minuts i 48 segons del guanyador en categoria masculina, el francès Hugo Drechou. El ciclista del Massi Club Ciclista va explicar, una vegada acabada la seva participació en la prova, que a causa de la calor que feia “ha estat més dura que el normal. Hem fet quatre voltes en bucle equivalents a una de sencera, i quatre voltes senceres al circuit, amb una baixada bastant tècnica i trams de pujada per sender, amb molta pedra i molta calor.”

116335966 3652826351411817 3208255766725166365 o

El martorellenc aturarà la seva participació en curses per descanso durant aquest agost i espera reprendre l’activitat el proper setembre.

Redacció / Fotos: Israel Núñez