Joan Torelló i Aina Vernetta guanyen la IX Milla de la Candelera

El passeig del Terraplè va ser l’escenari de la competició atlètica

Aquest diumenge 19 de gener es va celebrar a Molins de Rei la Milla de la Candelera, que enmguany va arriba a la seva novena edició i va ser organitzada pel Club Atletisme Molins de Rei amb la col·laboració de l’Ajuntament. La sortida i arriba es va ubicar al passeig del Terraplè, davant de la plaça de la Llibertat.

milla candera 2

A la categoria absoluta masculina, el guanyador va ser l’atleta local Joan Torelló, amb un temps de 4’58’’. Iván Escudero (5’03’’) i Óscar Fabregat (5’04’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, a la categoria absoluta femenina la primera classificada va ser Aina Vernetta, amb un registre de 6’02’’. Van completar el podi la molinenca Alicia Calomardo (6’03’’) i Alicia Rodríguez (6’12’’).

milla candelera 3

D’altra banda, els guanyadors a la resta de categories van ser: Biel Catalano i Iris Prieto (cursa mini), Marc Peiró i María Torres (cursa aleví) i Oriol Salat i Laia Rubio (curso infantil).

Redacció / Fotos: Castroviejo

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
546

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix