El CCR Castelldefels, eliminat de la Copa del Rei de futbol sala

Imprimeix

El Barça Lassa es va imposar ahir per 2 a 3 i jugarà els vuitens de final de la competició

No va poder ser. El CCR Castelldefels es va quedar a un pas de donar la gran sorpresa eliminant l’FC Barcelona Lassa dels setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana van guanyar per un ajustat 2 a 3 en un partit que es va disputar al Pavelló de Can Vinader i jugaran els vuitens de final de la competició. El CCR Castelldefels van posar ganes, lluita i molta il·lusió però no va ser suficient davant d’un rival amb molta més qualitat que va saber aprofitar les seves ocasions.

FC Barcelona Lassa: Juanjo, Aicardo, Rómulo, Adolfo, Roger -quintet inicial. També van jugar Paco Sedano, Dyego, Ferrao, Marc Tolrà, Joao Batista, Diego Quintela i Joselito.

Castelldefels: Marc Sanchez, Marc Màrmol, Guille Aubach, Òscar Agustí, Juan Carlos –quintet inicial. També van jugar Isaac Fernández, Sergio Alfonso, Carlos Fernández, Pau López, Joan Rusines, Marvin Halmaier i Lucas Dos Santos.

Gols: 0-1, Aicardo (min 11); 0-2 Quintela (min 11); 1-2, Guille Aubach (min 15);  1-3, Roger (min 16); 2-3, Marc Mármol (min 21).

Pavelló: Can Vinader. Uns 900 espectadors.

Redacció / Foto: FC Barcelona